Orionin keräilykampanja alkaa jälleen!

Odotettu Orionin keräilykampanja alkaa apteekeissa tiistaina 1.10.2024. Voit ottaa äkkilähdön keräilyyn verkkoapteekissamme jo torstaista 26.9.2024 alkaen! Keräilyaikaa on vuoden loppuun 31.12.2024 asti.

Keräilykampanja toimiin kuten ennenkin: kun ostat kampanja-aikana Orionin keräilytuotteen, saat apteekista joko digikoodin tai leiman keräilykorttiin. Digikoodi kirjataan itse digikeräilyyn osoitteessa orionkeraily.fi. Paperista keräilykorttia ja digikeräilyä ei voi yhdistää. Enintään 3 tuotelahjaa/talous.

Mikä on keräilytuote?

Keräilytuote on normaalihinnaltaan vähintään 9 euron Orionin itsehoitotuote. Kampanja ei koske lääkkeitä, sv-korvattavina ostettavia perusvoiteita ja eläintuotteita. Yhdestä tuotteesta voi saada vain yhden leiman, vaikka tuotteen hinta ylittäisi 18 euroa.

Tuotelahjat

Syksyn kampanjassa on mukana neljä laadukasta tuotelahjaa. Tuotelahjan arvo on noin 30-46 €.

1. Arabian Muumipappa-setti (sisältää mukin 0,3 l ja käsipyyhkeen 50 x 70 cm)

Arabian Muumipappa-mukissa ja -käsipyyhkeessä Muumipappa valmistautuu talven tuloon suojaamalla Muumitaloa erilaisilla varotoimenpiteillä. 

2. Iittalan Kastehelmi-kulho (1,4 l, kirkas)

Iittalan Kastehelmi-sarjan kulhon ja sen ainutlaatuisen pisaramaisen pintarakenteen on luonut muotoilija Oiva Toikka. 

3. Hackmanin Savonia-kahvilusikat (6 kpl) ja Posivil Fluzink mustaherukka 40 tablettia

Hackmanin Savonia-aterimet ovat laadukkaat ja kauniit, miellyttävät pitää kädessä ja käyttää. Posivil FluZink sinkkiasetaatti-imeskelytabletit auttavat flunssan ensioireisiin lieventämällä sekä lyhentämällä oireiden kestoa. CE-merkitty lääkinnällinen laite, valmistaja: Pharmia Oy.

4. Fiskarsin Functional Form -veitsisetti (3-osaa)

Fiskars Functional Form -keittiövälineet tekevät arjen ruuanlaitosta näppärää. Kolmen veitsen setti soveltuu useimpiin kuorinta- ja leikkuutehtäviin.

Voit lunastaa tuotelahjan suoraan apteekistamme kampanjan aikana 1.10.–31.12.2024. Lahjan voi myös tilata postittamalla keräilykortti 15.1.2025 mennessä. Digikeräilyssä voit halutessasi tilata lahjan myös postitse osoitteessa orionkeraily.fi.

Keräile kätevästi verkkoapteekissamme!

Kun tilaat verkkoapteekistamme kerralla kuusi Orionin keräilytuotetta, saat valitsemasi lahjan tilauksesi mukana. Jos tilaat vähemmän kuin kuusi keräilytuotetta, saat tilauksesi mukana tilaamasi tuotemäärän verran digikeräilykoodeja.

Digikeräilijän etu

Digikeräily kannattaa, sillä jos et ehdi keräämään kuutta digileimaa määräaikaan mennessä, digikeräilykorttiin kirjaamasi leimat säilyvät kevään 2025 keräilykampanjaan!

Tervetuloa keräilemään!

Keskustelu »